L’ ESCOLA POSA EL NOM DE RAMON NOGUERA A UNA AULA.

El passat divendres 27 de gener l’ escola municipal de música va voler dedicar una aula al mestre Ramon Noguera, professor de cant coral, orquestra i banda de l’ escola municipal de música que l’ any passat ens va deixar.
Vam fer-li un petit homenatge, posant el nom de l’ aula Ramon Noguera, a l’ aula 9 on ell acostumava a fer classe.  L’ acte es va iniciar amb unes paraules d’ agraïment de la directora de l’ escola, Carme Altimiras i del regidor de cultura, Jesús Subirats. A continuació van fer un petit concert l’ alumnat de cant coral i de l’ orquestra i vam cloure l’ acte amb la projecció d’ un recull de fotos i vídeo  que recordaven la seva trajectòria per l’ escola i un pica-pica.
Va ser la seva esposa, Ma Rosa Riera, l’ encarregada de posar la placa. Ma Rosa Riera, va voler explicar a l’ alumnat de l’ escola que al Ramon no li va ser fàcil aprendre música ja que a la seva època no hi havia ni escoles de música, ni econòmicament la gent no sempre s’ho podia permetre. Els va explicar com anava a classes a Barcelona i va ser sobretot al seu interès, esforç, constància i dedicació els ingredients que el van fer arribar a un nivell tan professional.
Tal com va explicar la mateixa directora de l’ escola, en Ramon Noguera va ser un professor des de la fundació de l’ escola, ara fa 25 anys i era una persona exigent amb ella mateixa que sempre anava a buscar la màxima perfecció amb tot el què feia.  Va ser així, que els alumnes tenien un alt nivell.
En Ramon Noguera sempre serà un referent tant per l’ alumnat com per al claustre de professors i aquest petit detall és un simple gest per manifestar que en Ramon sempre serà entre nosaltres.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s