L’equip docent.

Hola!! us presentem l’equip docent  de l’escola:

Adriana Alsina

violoncel Callús

Professora de violoncel

Nascuda a Manresa i afincada a Barcelona, estudia el Grau Superior al Conservatori del Liceu amb el mestre Angel Luís Quintana i posteriorment realitza estudis de post-grau amb el professor Mark Friedhoff.
Membre de diverses orquestres i de conjunts de cambra d’estils diversificats, disfruta tocant el violoncel en qualsevol context i hora del dia, tant si es tracta d’un musical, una simfonia o fent versions de música actual. Professora de violoncel, cambra i orquestra a varies escoles catalanes des del 2008 i apassionada de la música en directe.

Àngels Rios

img_2610

Professora de Iniciació II i flauta

Nascuda a Esplugues de Llobregat.  Als 19 anys obté el títol Superior de Professora de Flauta Travessera al Conservatori del Bruc de Barcelona. Seguidament amplia els seus coneixements flautístics i de cant líric al Conservatori d’Orléans. Allà obté el Primer Prix de flauta al conservatori i el Primer Prix Regional a l’unanimitat.
Al  juny del 2009 obté el títol Professional de Cant.
Ha tocat de solista i cantat de solista en diferents formacions orquestrals, bandes i grups cambrístics.
Actualment imparteix classes a les Escoles de Música d’Artés i de Puig-Reig.

Araceli Esquerra

Professora de cant i directora del cant coral gran

Carles Planas

carlesplanes1ok

Professor de violí, viola, conjunt de corda

Carme Altimiras

Professora de llenguatges, piano i directora de l’escola

Nascuda a Puig-reig.

Va estudiar piano i solfeig primer a Puig-reig i després a Berga, Manresa i Barcelona.

Fa més de 20 anys que es dedica a la docència musical, també a fet cursos de pedagogia musical, ha treballat en diferents escoles de música de la comarca.

Cecili Rueda

csc_0065

Professor de guitarra

Gemma Figols

gemma

Professora del més petits, directora del cant coral petit i membre de l’equip directiu.

Mestra d’ educació musical, diplomada per la UAB i  llicenciada en Història i Ciències de la música per la Universidad de La Rioja. Nascuda a Puig-reig i ex-alumna de l´escola municipal de música de Puig-reig. A l´escola fa classes als músics més petits (música per créixer, sensibilització…).

Gerard Sibila

IMG_5015

Professor de clarinet, llenguatges de nivell mitjà i conjunt instrumental de vent.

Nascut a Sallent, s’inicia en el món musical de la mà del seu avi que ha estat músic d’orquestra de ball tota la vida. Estudia clarinet amb els professors Joan Plaja, Alfons Carbonell i Josep Fuster, als Conservatoris de Manresa i Barcelona. Molt interessat en la música moderna cursa els estudis d’harmonia moderna i arranjaments i enregistra 3 cd’s com a cap de saxos amb “A la Big Bom Band”. Fa gairebé dues dècades que es dedica a la docència musical tant en escoles de música com en el col·legi Oms i de Prat, on ha creat la primera Orquestra Educativa de Portàtils del món, la “CELork”.

Jaume Badrenas

captura-de-pantalla-2016-12-05-a-les-13-35-23

Professor de saxo i membre de l’equip directiu.

Nascut a Manresa ha treballat i treballa amb diferents formacions musicals de música moderna en l’àrea de Barcelona, sobretot Big-bands. Des de fa 20 anys treballa també en l’àmbit dels concerts didàctics. Molt interessat en les noves tecnologies i el seu ús a  l’educació. Estretament relacionat amb la comarca del Berguedà, fa més de 30 anys que toca a la Patum els dimecres i els dijous.

Jordi Camp

img_0289

Professor de baix, contrabaix i combos

Nascut a Manresa ha fet de músic tota la vida porta dedicant-se a la docència musical més de 30 anys.

Pep Puig

175315

Professor de guitarra.

Nascut a Navàs.
Va estudiar piano i solfeig de petit a les monges.
De més gran va començar a tocar la guitarra amb un senyor de Navàs que es deia Sebastián Villar.
Va compaginar la carrera de filosofia amb els estudis al primerenc taller de músics durant cinc anys.
Músic d’orquestres de ball durant molts anys, actualment toca a duet o trio.
També li agrada molt el macramé i fer torres de Pisa amb escuradents.

Xavier guitó

Professor de piano, pianista acompanyant i director de la Banda i Orquestra de l’escola.

Pianista, compositor, arranjador, professor, director, productor, copista musical informàtic
Neix a Berga el 26 de març de 1975, iniciant els estudis musicals a l’Espill als set anys, amb el piano com a primer instrument. Al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona va estudiar Composició amb Carles Guinovart i Xavier Boliart, i Composició amb Mitjans Electroacústics amb Albert Llanas. Ha realitzat cursos i màsters d’estils ben diversos: Andrés Levin, Yann Maresz, IRCAM, Josep Soler, Salvador Brotons, Manel Cabero, Liliana Maffiotte, Luiz de Moura, Uli Moltsen, Michel Camilo, Bebo Valdés, Maria Schneider, Manel Camp, José Nieto, Carles Cases…
Contempla l’art com un tot, diversificant-ne els registres creatius: de composició contemporània, jazz, electroacústica, bandes sonores per a imatge i teatre, exposicions interactives, arranjaments i produccions diverses, poesia, i fins i tot algun esboç al carbó.
Ha interpretat tota mena d’estils: des del barroc al serialisme (ArsBB), del gospel al be-bop (Guitó plays Guitó), cançó d’autor (Roger Mas), tradicional (MAPS, ZonaGralla), col·laboracions i produccions amb DJ (Sergi Vila) i grups varis, compaginant l’activitat docent a l’Escola Municipal de Música de Puig-reig amb la feina de copista musical freelance.

Xevi Camp

img_0886

Professor de bateria

Eivissa, 11 de setembre de 1974
-4t nivell de bateria al Centre Esclat de Manresa amb el professor Lluís Ribalta. Any 1993 i3er nivell de piano  a l’Esclat (Manresa) amb el professor David Martell.
Experiència com a instrumentista:
He treballat amb: Santané y su gran orquesta (1994), La Tribu de Santi Arisa(1995), Grup de versions De noche ( del 1997 al 2006) I el grup SAPO.
També he acompanyat figures com Manel Camp, Gossos, Joan Isaac , Albert Pla I Maria del Mar Bonet.
Actualment toco amb els grups de jazz ODD TRIO I Tok de Prop, Dolo Beltran (Pastora) , el grup de versions Zàping,  i Coll@ge..
Actualment professor de bateria a l?esclat,/Manresa) i a l’Escola de música de Puig-reig.
He gravat discos amb: La Tribu, SAPO, Damià Olivella i OddTrio.

Anuncis