8 febrer 2021 Tornem a l’escola!

Benvolgudes famílies, 
Esperem que tots estigueu bé. 


A partir d’aquest dilluns 8 febrer 2021 podem tornar una mica a la normalitat.   

La majoria de classes seran presencials i excepte els grups més nombrosos que seran híbrids. A continuació us detallem les diferents mesures:

CLASSES D’ INSTRUMENT: seran presencials. De totes maneres, si alguna família prefereix fer-les online només cal que li faci saber al seu tutor  i la podrà fer en aquest format.


CLASSES COL·LECTIVES: les classes de llenguatge, conjunt instrumental, combo, orff/batucada i cant coral seran presencials excepte per tres grups. Els nens i nenes que venen a l’escola a Puig-reig i són d’ Iniciació 1, de 1r de nivell elemental i de 4t de nivell elemental serà en format híbrid: uns quants nens faran la classe a casa i els altres a l’escola. Aquesta mesura serà de moment per 15 dies. Si alguna família pel motiu que sigui vol fer la classe col·lectiva en format online que ho faci saber al seu tutor i es podrà unir al grup presencial a través de la pantalla. 


Les famílies d’ Iniciació 1, 1r i 4t de nivell elemental  (que feu classe a Puig-reig) rebreu un mail de la tutora de llenguatge i del Jaume que us informarà del dia que teniu la classe online i de dia que la teniu presencial. 


 ORQUESTRA: de moment no n’hi haurà

Gràcies per la vostra comprensió i adaptació als canvis que anem fent. Per qualsevol dubte, estem a la vostra disposició. 
Atentament, 


L’ equip directiu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s